Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Κάποιες σκέψεις για τα επόμενα βίντεο που θα βγάλει στην δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή


 Μετά την δημοσίευση του γνωστού βίντεο Κασιδιάρη-Μπαλτάκου και τις φυσιολογικές (και αφύσικες...) αντιδράσεις που αυτό προκάλεσε, το ενδιαφέρον μοιραία μετατοπίστηκε στα επόμενα βίντεο που λέει ότι έχει στην διάθεσή της η Χρυσή Αυγή
 
  Η επιβεβαίωση εκ μέρους βουλευτών της Χρυσής Αυγής της ύπαρξης και άλλου οπτικοακουστικού υλικού υποχρεώνει εκ των πραγμάτων το εθνικιστικό κόμμα να κάνει πράξη τις απειλές του και να δημοσιεύσει αυτά που έχει στην διάθεσή του.
 Πιθανή μπλόφα μόνο ως πολιτικό αυτογκόλ θα μπορεί να θεωρηθεί. Απ΄την στιγμή που η Χρυσή Αυγή αποφάσισε (και άριστα έπραξε) να "απασφαλίσει την χειροβομβίδα", τότε πρέπει να το πάει μέχρι τέλους.

 Η δημοσίευση και άλλων στοιχείων είναι επιβεβλημμένη προκειμένου να πληγεί η ΝΔ όσο περισσότερο γίνεται. Το κόμμα της Συγγρού είναι σήμερα ο κυριότερος εχθρός και πρέπει να πληγεί καίρια, με απώτερο στόχο την διάλυσή του. Υπό άλλες συνθήκες δίπλα στην ΝΔ θα βάζαμε και το ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό έχει ήδη ψοφήσει και δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με πολιτικά πτώματα.
Με δύο λόγια: Κανένα έλεος για την προδοτική ελλαδική δεξιά που ανέκαθεν ήταν και είναι υποχείριο Εβραίων και μασώνων.

 Αν υπάρχουν ορισμένοι δεξιολάγνοι που βλέπουν με συμπάθεια κάποιους νεοδημοκράτες που περνιούνται για "εθνικιστές", τότε καλύτερα να πάψουν να ασχολούνται με τα της πολιτικής και ας ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο. Καλό στον εαυτό τους θα κάνουνε...


 Τελειώνουμε με μία ενδιαφέρουσα επισήμανση ιστορικού περιεχομένου.
 Κατά την διάρκεια του Β' Π.Π στο ανατολικό μέτωπο, οι Σοβιετικοί σε κάποιες περιπτώσεις ακολουθούσαν μία μάλλον ιδιόμορφη τακτική. Όταν ετοίμαζαν μία επίθεση, ανακοίνωναν μέρες πριν την ακριβή ημερομηνία και ώρα επίθεσης.
 Αυτό είχε κάνει μεγάλη εντύπωση στον μέγιστο προπαγανδιστή Γκαίμπελς, διότι από στρατιωτικής άποψης ήταν ζημιογόνο. Οι Γερμανοί ήταν προετοιμασμένοι για την σοβιετική επίθεση, δεν αιφνιδιάζονταν και έτσι οι απώλειες των επιτιθεμένων ήταν ιδιαιτέρως αυξημένες.
 Αυτό όμως δεν ενδιέφερε τους Σοβιετικούς που ούτως ή άλλως είχαν πολύ μεγάλη δεξαμενή ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτική υπεροπλία απέναντι στους εξουθενωμένους αντιπάλους τους.
 Ο λόγος που προ-ανακοίνωναν την επίθεσή τους (στερώντας έτσι απ΄τον εαυτό τους το πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού) ήταν διότι έτσι επιδίωκαν να φθείρουν ψυχολογικά τους αντιπάλους τους προκειμένου να τους σπάσουν το ηθικό.

 Ας το δούμε λίγο ευρύτερα.
 Όταν προ-ανακοινώνεις ότι την τάδε ημέρα και ώρα θα προβείς σε μία συγκεκριμένη κίνηση (αφού φυσικά έχεις διασφαλίσει ότι ο αντίπαλός σου δεν μπορεί με τίποτα να την αποτρέψει), καταφέρνεις τα εξής:

 α)  Έχεις την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων και όλα τα φώτα είναι -δικαίως- στραμμένα πάνω σου. Παράλληλα στερείς την δυνατότητα απ΄τους αντιπάλους σου να επιχειρήσουν να αλλάξουν την ατζέντα της επικαιρότητας και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.
 β) Δείχνεις στους πάντες ότι είσαι ισχυρός και δεν φοβάσαι κανέναν αφού είναι σαν να λες στους αντιπάλους σου ότι "είστε τόσο τιποτένιοι που δεν υπάρχει λόγος ούτε καν να σας αιφνιδιάσω".
Πολιτικά μόνο να κερδίσεις έχεις αφού ως γνωστόν οι μάζες έλκονται απ΄τους ισχυρούς.
 γ) Σημαντικότερο: Προκαλείς τεράστια ψυχική φθορά στους αντιπάλους σου οι οποίοι θα κάθονται και θα περιμένουν εναγωνίως να φτάσει η στιγμή της προ-ανακοινωθείσης κίνησής σου. Ειδικά απ΄την στιγμή που έχουν λερωμένη την φωλιά τους, είναι σίγουρο ότι η αναμονή και μόνο θα είναι βασανιστική και άκρως ψυχοφθόρα για τους εχθρούς σου.
 Είναι σαν να λες σε έναν κατάδικο ότι "θα εκτελεστείς την τάδε ώρα" και να τοποθετείς απέναντί του ένα ρολόι με αντίστροφη μέτρηση... Πρόκειται για ψυχολογικό πόλεμο ακραίας μορφής.

  Αυτή η τακτική έχει και παραλλαγές: Μπορείς π.χ να ανακοινώσεις ότι στις 22.00 θα κάνεις την "Α κίνηση" αλλά αντί για τις 22.00 να την κάνεις στις 20.00...

  

1 σχόλιο:

  1. Το εσβυσα για να το ξαναγραψω


    Καλη η προταση.διαβασα οτι εχουν 6-7 τετοιες κασετες,Ας το κανουν με μια δυο απο αυτες τις κασετες προαναγγελοντας τες αρκει βεβαια να ειναι φωτια και λαβρα.Τις αλλες ας τις κανουν αιφνιδιαστικα για να τους εχουν σε αγωνια.Ο Τραγκας αφηνει να εννοηθει οτι υπαρχει συνομιλια Αθανασιου ανακριτριων που του λενε οτι δεν βγαινει εγκληματικη οργανωση με τα υπαρχοντα στοιχεια και να τους λεει να την βγαλετε και εγω θα σας καλυψω.Αν εχουν τετοια στα χερια τους και την βγαλουν θα ειναι ολα τα λεφτα!!!

    Αν υπαρχει τετεοια κασετα για Αθανασιου ανακριτριες ο καταλληλος χρονος θα ηταν λιγο πριν παει ο κασιδιαρης για ανακριση στην Κλαπα!! Και μετα να την κοροιδευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή